Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Štěrkovna Open Music: Za rok přijedou Ben Cristovao, Horkýže slíže i Mig 21

Štěrkovna Open Music: Za rok přijedou Ben Cristovao, Horkýže slíže i Mig 21

31.7.2024 13:23 Hudba » Zaostřeno

Festival Štěrkovna Open Music zveřejnil první plány pro příští 21. ročník. Uskuteční se 24. až 26. července 2025. Vystoupí na něm Mig 21, Ben Cristovao či slovenská kapela Horkýže slíže.

Zvětšit obrázek

Z vystoupení kapely Mig 21 v Hlučíně.
Foto: Petr Hlubek

„Když jsme se s návštěvníky loučili, tradičně jsme zveřejnili první tři jména, na která se mohou těšit. Ben potěší především mladší část našeho publika. V případě skupiny Horkýže slíže je už víc jak patnáctiletou tradicí, že u nás hrají co dva roky. A protože jsme lehce pověrčiví, zavedené tradice nechceme měnit,“ řekl jeden z ředitelů festivalu David Moravec.

Dodal, že Mig 21 při poslední návštěvě na Štěrkovně Open Music v roce 2023 uchvátil návštěvníky. „Předvedl obrovskou show. Lidé byli z koncertu nadšeni. Domluvili jsme se proto, že při nejbližší příležitosti vystoupení zopakujeme a nabídneme fanouškům mnohem větší porci jejich hudby,“ dodal Moravec s tím, že další interprety začnou pořadatelé odtajňovat nejpozději v září. V říjnu pak plánují zveřejnit hlavní hvězdu chystaného ročníku. První vstupenky si zájemci budou moci koupit už od 5. srpna.

Zdroj: Tisková zpráva organizátorů

Přečtěte si více z rubriky "Hudba » Zaostřeno", nebo přejděte na úvodní stranu.