Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Vypadá to na parádní comeback. Ostravská kapela Endless přichází s novým singlem Feelings

Vypadá to na parádní comeback. Ostravská kapela Endless přichází s novým singlem Feelings

15.7.2024 11:40 Hudba » Zaostřeno

Po dlouhých třech letech čekání se fanoušci ostravské kapely Endless konečně dočkali nového singlu. Kapela, která si získala srdce mnoha fanoušků svou nezaměnitelnou kombinací melancholie a tvrdých metalových riffů, se vrací s novým materiálem a v nové sestavě. Vypadá to tedy na velmi slušný comeback.

Endless prošli v posledních letech několika změnami ve složení, které přinesly do kapely svěží vítr a novou energii. S novými členy se kapela nejen rozrostla, ale také obohatila o nové hudební nápady a techniky, které posouvají jejich tvorbu na zcela novou úroveň.

Nový singl Feelings je jedinečným spojením klasického zvuku Endless, který fanoušci milují, a moderních prvků, jež kapela zařadila do své tvorby. Nová hudba Endless se kloní k vlivům kapel jako Architects a modernímu metalu, což přináší svěží a inovativní zvuk. Tento hudební návrat ke kořenům s příměsí aktuálních trendů moderního metalu je důkazem, že Endless stále drží krok s dobou a zároveň zůstávají věrni svému charakteristickému stylu.

Nový singl Feelings je podle kapely předzvěstí dalšího hudebního dobrodružství. Tento singl, který je plný energie a emocí, ukazuje, že Endless jsou zpět v plné síle a připraveni posunout své hranice. Kapela si Feelings nahrávala sama ve svém vlastním studiu a sama se postarala i o klip, čímž ukazuje svou nezávislost a kreativitu.

Kapela letos slaví třicet let existence! Toto jubileum je nejen důkazem jejich odhodlání a vášně pro hudbu, ale také důkazem jejich trvalého vlivu na českou metalovou scénu.

Zdroj: tisková zpráva kapely

Přečtěte si více z rubriky "Hudba » Zaostřeno", nebo přejděte na úvodní stranu.